2024 áprilisi katalógus
Üzletek
Mammut I
Szolgáltatások...
Hírlevél
Tájékoztató SMS
Ajándékutalvány
Törzsvásárlói kártya
Archív katalógusok...
Aktuális katalógus
2024 márc.-i katalógus
2024 feb.-i katalógus
2024 jan.-i katalógus
Magunkról...
Az Ulla Popken sztori
Impresszum
Állás lehetőség


SMS értesítés aktuális akcióinkról:

Amennyiben szeretné, hogy SMS-ben értesítsük aktuális akciónkról, akkor küldjön a saját mobiljáról egy START ULLA tartalmú SMS-t a +36 20 626 6601 telefonszámra. A feliratkozást követően ingyenes SMS-ekben küldünk értesítést különleges akcióinkról.

Ha szeretne leiratkozni az ingyenes akciós SMS értesítésről, akkor arról a mobiltelefonról küldje el az ULLA LE tartalmú SMS-t a +36 20 626 6601 alapdíjas telefonra, amelyre nem kívánja többé megkapni értesítésünket.

A +36 20 626 6601 alapdíjas telefonszám, szolgáltatója szerinti normál tarifával küldhet SMS-t a jelzett telefonszámra feliratkozás és leiratkozás alkalmával egyaránt. A Maxi-Fashion Kft. által kiküldött akciós értesítő SMS-ek Önnek teljesen ingyenesek, azért nem kell fizetnie! Kérjük erre a telefonszámra más tartalmú szöveges üzenetet ne küldjön! További információkat az üzleteinkben, vagy az impresszum menüpont alatti elérhetőségeken kaphat.

Üzleteinket az alábbi bevásárlóközpontokban találja meg: Mammut I.

A Maxi-Fashion Kft. az Ön személyes adatait tiszteletben tartja és megóvja illetéktelenektől. A megadott adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.
Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat kizárólag az Ön tájékoztatására használjuk fel. Például: ingyenes hírlevél küldése, tájékoztató SMS küldése, ingyenes katalógus postázása.