Üzletek
Üzletek - Árkád
Üzletek - Campona
Üzletek - Mammut II
Üzletek - Fórum
Szolgáltatások...
Ingyenes katalógus
Hírlevél
Tájékoztató SMS
Ajándékutalvány
Törzsvásárlói kártya
Diavetítő...
Tavaszi kollekció
Nyári kollekció
Őszi kollekció
Téli kollekció
Promóció
Magunkról...
Az Ulla Popken sztori
Partnereink
Impresszum
Állás lehetőség


SMS értesítés aktuális akcióinkról:

Amennyiben szeretné, hogy SMS-ben értesítsük aktuális akciónkról, akkor küldjön a saját mobiljáról egy FELIRATKOZOM tartalmú SMS-t a +36-30-988-5626 alapdíjas telefonszámra. A feliratkozást követően ingyenes SMS-ekben küldünk értesítést különleges akcióinkról.

Ha szeretne leiratkozni az ingyenes akciós SMS értesítésről, akkor arról a mobiltelefonról küldje el a LEIRATKOZOM tartalmú SMS-t a +36-30-988-5626 alapdíjas telefonra, amelyre nem kívánja többé megkapni értesítésünket.

A +36-30-988-5626 alapdíjas telefonszám, szolgáltatója szerinti normál tarifával küldhet SMS-t a jelzett telefonszámra feliratkozás és leiratkozás alkalmával egyaránt. A Divat 42 Kft. által kiküldött akciós értesítő SMS-ek Önnek teljesen ingyenesek, azért nem kell fizetnie! Kérjük erre a telefonszámra más tartalmú szöveges üzenetet ne küldjön! További információkat az üzleteinkben, vagy az impresszum menüpont alatti elérhetőségeken kaphat.

Üzleteinket az alábbi bevásárlóközpontokban találja meg: Árkád, Campona, Mammut II., Fórum Debrecen

A Divat 42 Kft. az Ön személyes adatait tiszteletben tartja és megóvja illetéktelenektől. A megadott adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.
Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat kizárólag az Ön tájékoztatására használjuk fel. Például: ingyenes hírlevél küldése, tájékoztató SMS küldése, ingyenes katalógus postázása.